Lamminvesivaraajamme ja patterimme ovat alkaneet elaa aivan omaa elamaansa, mika yleensa tarkoittaa sita, etta ne eivat toimi tai toimivat silloin kuin niita itseaan sattuu huvittamaan. Onneksi ulkomlampotila on kuitenkin plussan puolella, niin sisatiloissa ei paase tulemaan ihan kauhean kylma. Mutta aamulla koin taas iloisen yllatyksen, kun menin suihkuun. Anne-Sophie vakuutteli, etta lamminta vetta kylla tulee, silla han oli juuri kaynyt suihkussa. Olin hieman epailevainen, koska boilerin kyljessa valo vilkkui punaista vihrean sijaan. Noh, voin kertoa, etta suihku oli aika pikainen, kun noin puolen minuutin jalkeen vesi muuttui jaakylmaksi. :D Sain kuitenkin tukkani pestya ja se oli tarkeinta. Pikkuhiljaa voisi kylla joku tulla tekemaan jotakin tuolle lammitysjarjestelmalle...

Minulla oli eilen taas kansainvalisen politiikan luento, josta sain jopa irti muutaman muistiinpanon verran talla kertaa. Toinen luentoni oli peruttu ja kolmannelle englannintunnille en vaivautunut menemaan. Minulla on kaiken kaikkiaan jo ainakin 7 kurssia ja vaikka englanti on ranskaan nahden helppo juttu, kyseinen kurssi vaatii opintopistemaaraansa nahden niin jarjettomasti tyota, etta ei kiitos.

Illalla tapasin Rebeccan siina ihanassa labyrintti-kuppilassa, ilmeisesti nimeltaan Goupil le Fol. Paikan erikoisuuksia ovat kaikenlaiset mahdolliset hedelma-aromeilla maustetut juomat. Kokeilin vadelmaviinia, joka maistui melkein mehulta. Rentous jaloissa kuitenkin todisti viinin olevan alkoholipitoista. :D Jossain vaiheessa myos Francisco ja Javier liittyivat joukkoon. Emme kuitenkaan viipyneet myohaan, koska kaikkia vahan vasytti.

Tanaan nousin reippaana valokuvauksen luennolle, jonka oli maara alkaa 10.40. Tai niin luulin. Olin kai ymmartanyt vaarin, koska paikalla ei ollut ketaan. Tormasin kuitenkin opettajaan, joka selvitti luennon olevan vasta 13.40. No, eipa minulla mikaan kiire ollutkaan, joten odottelen sen kolme tuntia. :)